Przystawki


czosnek, rozmaryn, pieprz, kolendra – magiczne zaklęcia kuchni włoskiej. kto je zna, potrafi wyczarować z prostych składników prawdziwe rarytasy.
  • FOCACCIA

    cienkie chrupiące pieczywo muśnięte oliwą rozmarynową z czosnkiem
    7 50zł
  • BRUSCHETTA

    pomidory, oliwa z oliwek, czosnek, świeża bazylia
    8 00zł
  • Bruschetta con prosciutto

    pomidory, oliwa z oliwek, czosnek, świeża bazylia, szynka parmeńska, jajko w koszulce
    15 90zł
  • BRUSCHETTA con carne

    wołowina, konfitura z czerwonej cebuli, świeża bazylia
    21 00zł
  • BRUSCHETTA con pollo

    kurczak, ser pleśniowy, orzechy włoskie, salsa pomidorowa
    20 90zł
  • BRUSCHETTA con gamberi

    krewetki, ośmiornica, salsa pomidorowa, świeża bazylia
    22 90zł
  • Bruschetta con pollo, pepe

    kurczak, salsa pomidorowo-paprykowa, ogórek, papryka
    15 90zł
  • MELANZANE CON ForMAGGIO FETA

    ser feta, bakłażan, salsa pomidorowa, oliwa z oliwek
    14 90zł
  • CARPACCIO

    polędwica wołowa, parmezan, rukola, kapary, oliwa truflowa
    33 00zł